Ondernemen in inkoop

Als zelfstandig ondernemer werk je het liefst aan gave opdrachten. Maar ondernemer zijn is meer dan dat. En dat is precies waar wij jou bij ondersteunen, of beter: ontzorgen. Met onze praktische services en sales-inzet kun jij zorgeloos werken aan je opdrachten. Als Partner van Next Level Sourcing en deelnemer in ons netwerk profiteer je van de kennis en het plezier van gelijkgestemde mede-ondernemers.

Wij geloven dat samen ondernemen leuker is dan alleen en daarom zijn de evenementen binnen onze organisatie speciaal voor Inkoop ondernemers opgezet. De inhoud van de evenementen wordt afgestemd met de ondernemers die bij ons zijn aangesloten. Door Inkoop ondernemers voor Inkoop ondernemers. Wij organiseren regelmatig evenementen waar gelegenheid is om samen te werken en kennis te delen, wat één van onze drie pijlers is.

Onze toegevoegde waarde voor jou…

Sales netwerk

Samen ondernemen met ons, opent in een keer de deuren naar gave opdrachten voor topbedrijven. Terwijl jij werkt aan je huidige opdracht, zijn wij bezig met het vinden van je volgende opdracht. En als er via jouw netwerk een opdracht ontstaat die wordt ingevuld door Next Level Sourcing deel jij evenredig mee in de marge.

Sociale connectie

Hoe fijn is het als je weet dat er altijd een plek is waar je kunt aanschuiven om te werken, antwoorden op allerlei soorten vragen te krijgen of om anderen te ontmoeten op leuke en leerzame bijeenkomsten. Dat is samen ondernemen.

Kennis gedreven

Professionals die jou inspireren in je ontwikkeling en bezig zijn met mooie opdrachten. Elkaars ontwikkeling en expertise versterken. Samen creëren we toegevoegde waarde voor de klanten.

Financiële plaatje

Het grootste voordeel wanneer je partner wordt van Next Level Sourcing is dat je er niet alleen voor staat. Maar je wil er financieel natuurlijk ook op vooruit gaan. Bij Next Level Sourcing verdien je veel meer dan in loondienst. Je bent immers ondernemer en risico moet worden beloond. Daarnaast zijn er ook heldere afspraken over het aanbrengen van klanten en opdrachten en hiervoor wordt je goed beloond.

Wil jij meer weten over het concept en de verdiensten neem dan contact op met ons via onderstaande button.

Heb jij ambities als ZZP’er in inkoop?
Kom samen ondernemen bij Next Level Sourcing.

Heb jij ambities als ZZP’er in inkoop? Kom samen ondernemen bij Next Level Sourcing.

Alle voordelen

Samen ondernemen betekent dat je er niet alleen voor staat.

We helpen je met het vinden van een geschikte opdracht.

We organiseren diverse events per jaar, op het gebied van fun, sociale connectie en kennis.

We nemen een deel van je administratieve zorgen uit handen.

We houden je op de hoogte van de laatste trends, wet- en regelgeving.